Tineks Allstäd HB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka och att ni ser fram emot helgen som kommer och allt vad den har att erbjuda. Det här med hemstädning i Borås med omnejd är någonting som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och då detta ämne även berör mig, tänkte jag idag skriva ett inlägg om detta. Tineks Allstäd HB är ett företag som jag och min sambo för ett tag sedan valde att anlita. Jag har länge letat efter ett företag som kunnat hjälpa oss med det här med hemstädning, och vi har anlitat en hel del olika företag de senaste åren. Tyvärr har vi stött på en hel del företag som varit oseriösa och oprofessionella, vilket såklart är synd. Tineks Allstäd HB fick vi som tips utav en vän till min sambo, och det kändes direkt som ett företag för oss. Detta företag är otroligt professionellt och personalen har mycket erfarenhet och kunskap inom sitt yrke. Kundservice är även det en stor del av företagets arbete, vilket vi verkligen uppskattade, då vi på detta sätt kunde känna oss trygga och säkra i vårt val av företag. De städade under hela processen med noggrannhet och kvalitet, och arbetade dessutom med mina egna behov, önskemål och förutsättningar, för att kunna göra oss så nöjda som möjligt med den hjälp som vi fick.

Hjälpen som vi får utav Tineks Allstäd HB varje vecka underlättar otroligt mycket för oss i vår vardag, vilket är fantastiskt skönt. Jag vet att ni är många som söker liknande företag, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Borås eller Alingsås med omnejd att vända er till just Tineks Allstäd HB. 

Du gillar kanske också...