Höga tallar sågades ner

God afton alla mina läsare och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag verkligen tror att ni kommer att tycka om. Jag sitter framför en sprakande brasa så här i decembermörkret, i mitt mysiga hus i Mariestad. Det är mörkt ute och regnet smattrar mot rutorna och jag längtar efter snön. Höststormarna klarade vi oss ifrån i år, men man kan aldrig veta. Jag ska berätta för er om ett företag som heter Trädtjänst Lidköping. Jag kontaktade dem därför att det på min tomt växte flera höga tallar. Dels skymde de utsikten, dels var jag rädd för att någon av dem skulle rasa om det skulle bli storm. Att fälla träd kan vara direkt livsfarligt om man inte har både utbildning, kunskap och erfarenheter av att fälla träd. Därför valde jag att anlita Trädtjänst i Lidköping. Detta är ett företag som funnits i mer än 10 år, deras arborister är certifierade, ett perfekt företag att anlita för den som behöver hjälp med något inom träd och som behöver hjälp i Lidköping eller i dess närliggande städer. 

 

Oavsett om det är ett mindre eller större jobb man önskar få utfört så kan man få hjälp. Det finns mer än trädfällning det går att få hjälp med, till exempel stubbfräsning, beskärning och bortforsling m.m. Känner du som läser att detta företag skulle kunna vara något för dig? Då rekommenderar jag dig att höra av dig till dem, så kan de berätta mer om vad de kan stå till tjänst med. Trädtjänst i Linköping finns både på Facebook och på Instagram. Du finner mer information också på deras hemsida och givetvis går det utmärkt att ringa. Tack för att du tog dig tid att läsa i bloggen. Ha det nu bra runtomkring i “stugorna”. 

Du gillar kanske också...