Catering i Bromma med omnejd

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra helg och ser fram emot veckan som kommer. Jag har sett att det här med catering i Bromma med omnejd har kommit att dyka upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen! Ni är många som har uttryckt er ha svårt för det här med att hitta bra och seriösa företag inom just catering, och jag kan verkligen förstå varför. På grund utav detta vill jag tipsa er läsare om Kitchen Events Sweden, ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått utav dem. Jag har tidigare haft samma problem som många utav er, då även jag har tyckt att många utav de företag som jag tidigare vänt mig till och kontaktat, känt alldeles för oseriösa och oprofessionella, vilket är synd. Personalen hos Kitchen Events Sweden är professionella och kunniga inom det här med kundservice, vilket var väldigt roligt att se. Kundservice är någonting som jag värderar högt hos ett företag, då jag anser att det är detta som får en som kund att känna sig trygg och säker i sitt val av företag.

Jag kände mig direkt väldigt sedd och viktig för Kitchen Events Sweden och dess personal, vilket var otroligt skönt. Även det här med mat och matlagning är någonting som Kitchen Events Sweden är otroligt duktiga och erfarna inom. Maten som serverades på vår tillställning var fantastiskt god, och alla gäster blev mycket imponerade, vilket var roligt att se. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Bromma, Danderyd eller Täby med omnejd att vända er till just Kitchen Events Sweden. 

Du gillar kanske också...